Om AK Health

AKHealth drivs av mig, Anna-Karin Lundström och min filosofi är att det viktigaste här i livet är att må bra på alla plan. Vi behöver ta hand om oss själva (och självklart andra). Då kan olika behandlingar hjälpa oss på vägen. Massage- och massageterapeutbehandlingar, Stressrelease/BioNatureEnergyTechniques, Craniosacralterapi, Mindmassage liksom Dysleximassage är behandlingar jag erbjuder då jag ser vilka möjligheter det kan ge människor att få vardagen att fungera bättre. Det väcker en medvetenhet om den egna kroppen och hur den fungerar i den egna vardagen. Ibland behöver vi en avslappnande massage, mindmassage eller stressrelease och ibland en mer specifik behandling av ex musarm, ryggskott, löparknä el dyl. Vid massageterapibehandlingar ges även råd angående t ex stretch och träning. 

 

När jag tar emot dig som patient utgår jag först från vilken typ av behandling du vill ha, om du har önskemål, annars utgår jag från undersökning och föreslår därefter behandling. Hur många gånger man behöver komma bestämmer du självklart själv. Ibland kan jag ge rekommendationer som är helt individuella, men det är ändå du själv som avgör hur du vill göra. Dysleximassagen som även innehåller specifika träningsmoment är önskvärt att man fullföljer i 12 veckor för att få långtidseffekt.

 

 Må bäst!

Anna-Karin